Impressum

Date conform § 5 TMG (Legea privind serviciile de telecomunicații):

financialright claims GmbH
Königsallee 60 F
40212 Düsseldorf
Reprezentat prin:
Director Dr. Sven Bode
E-mail: service@financialright.com

Înregistrare:
Înregistrat în Registrul Comerțului.
Registrul Comerțului Düsseldorf
Număr înregistrare: HRB 79835

Autoritatea de înregistrare: Oberlandesgericht (Curtea de apel) Düsseldorf, 40402 Düsseldorf. Autoritatea de supraveghere conform § 5 alin. 1 nr. 3 TMG este doamna președinte al Curții de apel Düsseldorf, Cecillienallee 3, 40474 Düsseldorf

Cod de identificare fiscală conform §27 al Legii privind impozitul pe cifra de afaceri:
DE295302757

Registrul furnizorilor de servicii juridice:

financialright GmbH este un agent înregistrat de încasare a creanțelor conform §10 alin. 1 nr. 1 RDG (Legea privind serviciile juridice) înregistrat în Registrul furnizorilor de servicii juridice, număr dosar 3712 E 1 – 6.538.

Autoritatea de înregistrare: OLG (Curtea de apel) Düsseldorf

Asigurarea obligatorie de răspundere profesională: Asigurarea obligatorie de răspundere profesională Westfälische Provinzial Versicherung Aktiengesellschaft Provinzial-Allee 1, 48159 Münster. Această asigurare obligatorie de răspundere profesională este valabilă pentru activitatea în UE.

Declarație de declinare a responsabilității (Disclaimer)
Responsabilitatea privind conținutul În calitate de furnizor de servicii suntem responsabili pentru propriul nostru conținut de pe aceste pagini conform legilor generale în conformitatea cu § 7 alin.1 TMG (Legea privind serviciile de telecomunicații). Cu toate acestea, în conformitate cu §§ 8 – 10 TMG (Legea privind serviciile de telecomunicații), în calitate de furnizor de servicii nu suntem obligați să monitorizăm informațiile transmise sau stocate de terți sau să căutăm circumstanțe care indică o activitate ilegală. Obligațiile privind eliminarea sau blocarea informațiilor în conformitate cu legislația generală rămân neafectate. O responsabilitate în această privință este totuși posibilă doar din momentul recunoașterii unei anumite acțiuni de încălcare a legii. În cazul identificării a astfel de ilegalități vom îndepărta imediat acest conținut.